Matemetika, fizika, angol korrepetálás, tanítás Székesfehérváron

MATEMATIKA KOREPETÁLÁS

Matematika korrepetálás
 
A legtöbben matematikából kérnek segítséget, elsősorban korrepetálást igényelnek. Érthető, hiszen a matematika példák megoldásához szükséges tudást és gyakorlatot a legnehezebb önállóan - korrepetítori segítség nélkül - megszerezni.
Továbbá a fizikai és a kémiai számításokhoz is nélkülözhetetlen az alapfokú matematikai módszerek ismerete.
 
A szervezett iskolai oktatás nem egyénre szabott, ezért, akik nem tudják napra készen követni a tananyagot, azok nagyon lemaradnak. És ha becsúszik egy-két egyes, abból pótvizsga és -esetleg - évismétlés lehet.
 
Ahhoz, hogy ez a nem kívánatos szituáció ne fordulhasson elő, érdemes korrepetitor segítségét igénybe venni. Ez vagyok én, a felkészült, gyakorlott, türelmes, és megbízható korrepetitor.
 
Ezért is jó helyen jár itt a weboldalamon. Én felbecsülhetetlen segítséget adok felzárkózáshoz, szinten maradáshoz, vizsgafelkészüléshez!
 
Az óradíjam befektetés a jövőbe, amely többszörösen megtérül!
 
Hívjon most:    70 / 941 - 5793   Segítek!
 
Segítséget nyújtok, korrepetálok az egyszerű plussz, minuszos, törtes számításoktól kezdődően, algebrai azonos átalakításokon át, elsőfokú, másodfokú (megoldó képlet) egyenleteken, egyenletrendszereken keresztül az alapok megértéséhez begyakorlásához.
 
Nem hagyhatom ki a függvényeket sem! Függvény ábrázolás, függvényvizsgálat! Főiskolásoknak deriválás, integrálás, függvény analízis!
 
Továbbá a hatvány, gyök, logaritmus szögfüggvények, trigonometria, mind-mind egyszerűvé válik a segítségemmel.
 
Geometria és koordináta-geometria között van különbség! Mi az? Megmondom!
 
Számtani és mértani sorozatok, kamatszámítás, adósságcsapda? Mik ezek? Elmondom! Példákon bemutatom.
 
Felszín és térfogat számítás sem okoz majd problémát. De a kombinatorika, valószínűség számítás, statisztika sem. Csak néhány tanórára van szükség hetente és mindez logikussá, érthetővé válik leendő diákom számára!
 
Így nem marad el a jobb iskolai érdemjegy sem !!!
 
 
Matemetika, fizika, angol korrepetálás, tanítás Székesfehérváron